marți, iunie 30, 2009

sunt fraiera...



chiar sunt.cateodata.sau aproape tot timpul.oare o sa ma dezvat vreodata de a avea incredere in toti oamenii?
serios acum, voua vi s-a intamplat vreodata sa aveti incredere in cineva si apoi sa va intrebati oare ce mama naibii v-a dat impresia ca persoana respectiva este o persoana de incredere?mie da. si mi-am luat-o rau.rau de tot.
voua vi s-a intamplat vreodata sa cunoasteti pe cineva si sa il/o tratati ca si cum ati cunoaste acel om de multa vreme? si evident sa-l luati de bun. cum? asa, adica sa credeti ca daca voi aveti cele mai bune intentii la fel se intampla si cu noua cunostinta. normal, dupa o vreme va treziti ca nu a fost deloc asa si chiar v-au fost puse bete in roate. mie mi s-a intamplat si asta. si iar mi-am luat-o.
si m-am saturat. si acum ma intreb daca o sa scap vreodata de obiceiul asta prost.si daca da, cand?

9 comentarii:

a158 spunea...

Nu esti fraiera, ci sint nemernici cei care doar profita de bunatatea ta. Oricum, n-o sa scapi de obiceiu asta daca asa esti facuta, poate doar o sa fii mai precauta cu timpul. Si fii sigura ca e mai important sa fi tu multumita de tine si sa nu traiesti doar cu suspiciuni. Cind "ti-o iei", aia e, da' nici sa inchizi portile nu e o solutie. Oamenii profita in mod barbar de tine, chiar cei de la care nu te-ai astepta vreodata. O sa mai vezi cit de repede e uitata orice fapta buna si ca orice refuz sterge ani de intelegere si ajutoare dezinteresate. Life sucks, dar tu poti sa te bucuri de lucruri pe care magarii si profitorii nu le pot vedea.
Si ca sa-ti dau un termen exact, cam vreo 10 ani tot cu obiceiu asta o duci. Se vindeca greu, au patit-o si altii mai mari.

notabeliever spunea...

Nu am inchis niciodata portile si nici nu am de gand sa fac asta pentru ca exista sanse ca facand asta sa tin la distanta oameni pe care ii vreau aproape ...eu ma astept intodeauna sa fie cineva care sa imi tradeze asteptarile, dar nu as fi vrut sa fie persoana care la un moment dat imi spunea ca o sa fie mereu langa mine no matter what...asta a fost partea grea

well spunea...

No, you're not!

notabeliever spunea...

Eh,well, if you say so...;))

Comatu' batran spunea...

Da,esti fraiera.Pentru ca,inca,mai ai suflet.Pentru ca,inca,suferi dupa fiecare tradare a "prietenilor".
Din pacate o sa te schimbi,viata asta de kko o sa te tabaceasca,si o sa-ti pierzi aceasta candoare,si atunci nu o sa mai fraiera.O sa fi si tu "jmechera" la fel ca aceia care te ranesc acum.O sa aplici si tu regula "intr-o lume ca o jungla trebuie sa fi ca un animal".Repet:din pacate!
Asa cum esti tu acum,si-ar dori multi sa redevina.Pentru ei este prea tarziu;procesul este ireversibil.
Nu pot sa-ti spun sa ramai asa,pentru vei fi ranita in continuare si vei suferi.
...Dar parca nici sa te schimbi nu ti-as dori.

notabeliever spunea...

daca nu m-am schimbat pana acum, nu stiu daca mai am sanse sa o fac... stiu doar ca de fiecare data cand se intampla cate ceva de genul asta as vrea sa ma fi schimbat deja si sa nu imi mai pese...anyway, nu am altceva de facut decat sa respir adanc si sa merg mai departe, nu?

Suflet naiv spunea...

Si eu mi-am luat-o de multe ori..

notabeliever spunea...

@ pestisorul auriu

si este posibil sa ti-o mai iei de multe ori..ideea este ca nu poti sa renunti, ca daca faci asta e ca si cum ai trai ca un robot fara vise, sperante si asteptari...ce sens are o asemenea existenta?

Cai Lun spunea...

Se pare ca pe toata lumea a sensibilizat doar ultima fraza din acest articol. Ei bine... si pe mine! Si ma si un raspuns: cand te vei decide ca si alti merita sa "si-o ia" de la tine...