vineri, octombrie 22, 2010

I'll never give up!

‎"If there's just one piece of advice i can give you, it's this - when there's something you really want, fight for it, don't give up no matter how hopeless it seems. And when you've lost hope, ask yourself if 10 years from now, you're gonna wish you gave it just one more shot. Because the best things in life, they don't come free."- Meredith Grey (Grey's Anatomy)

Unul dintre cele mai bune sfaturi pe care le-ar putea primi cineva.

4 comentarii:

Comatu' batran spunea...

Ca nu te dai batut din calea problemelor vietii este un lucru laudabil.Reversul ar fi sinuciderea.
Dar poate in America "the best things in life don't come free", pentru ca in Romania vad destule exemple de oameni care au parte de lucruri bune fara sa fi depus cel mai mic efort,si atunci se naste intrebarea "La ce bun?". De ce sa ma zbat ca bou', de ce sa fac ' jde mii de sacrificii, de ce sa lupt ca disperatu' cand altu' are parte de acele lucruri doar pocnind din degete? Deci se poate ca lucrurile bune sa vina si pe de-a moaca.
Privind retroactiv,chiar si dupa 5 ani, nu mai zic de 10,si daca realizezi ca ai pierdut acel ceva,ridici din umeri si-ti spui mioritic "Eh,asta-i viata...". Nu mai este timp de regrete si pareri de rau, in plus nu mai poti intoarce timpul.
...Si pina la urma... chiar merita?

notabeliever spunea...

si ai renunta la ceva bun doar pt ca trebuie sa lupti pt acel ceva?, pt ca altul il are fara sa fi depus vreun efort? poate pt persoana respectiva nici macar nu este un lucru asa bun! cred ca cel mai bine ar fi sa te gandesti la tine si la cat de bine ti-ar face sa ai acel lucru! fara sa mai tii cont de altii! si da eu chiar cred ca merita sa lupti pentru ca orice finalitate ar avea acea lupta, daca tu obtii sau nu lucrul pt care ai luptat vei fi mult mai satisfacut decat daca nu ai fi luptat deloc! prefer sa am acel ceva sau sa stiu ca cel putin am facut tot ce mi-a stat in putinta pt a-l obtine, decat sa ma gandesc cum ar fi fost daca as mai fi incercat o data! si nu am pus citatul asta aici doar pt ca mi-a placut cum suna, l-am pus pt ca stiu din proprie experienta ca asa e!:) eu am luptat mult pt ceva ce mi-am dorit, din fericire am si obtinut acel ceva si cred ca decizia pe care am luat-o de a nu renunta a fost cea mai buna pe care am putut-o lua pt ca acum stau sa ma gandesc ca as fi pierdut tot ce am in clipa de fata daca hotaram ca nu merita;)

abj spunea...

:)
gândesti frumos :)

notabeliever spunea...

multumesc, desi uneori cred ca sunt prea naiva ca mai cred ca exista si lucruri faine pe lumea asta:)