joi, aprilie 22, 2010


Close your eyes and see your future. Now open your eyes and live your present...

2 comentarii:

Comatu' batran spunea...

Daaa...Am inchis ochii si mi-am imaginat un viitor luminos si ferice,apoi am deschis ochii si ce sa vezi? m-am trezit intr-un prezent de kkt.Iar tu spui ca ar trebui sa mai si traiesc acest prezent...Mda.
Am inteles ca ideea era ca sa lupti in prezent pt a-ti realiza acel viitor de aur,dar m-am cam saturat sa ma lupt cu morile de vant,sa fac un pas inainte si sa ma dea altii doi pasi inapoi.
Daca s-ar putea as tine ochii inchisi si as trai doar in viitor,dar din pacate nu se poate.

notabeliever spunea...

Eu sunt prima care spune ca ar trebui sa luptam in prezent pt viitor. Dar nu am sa pot intelege niciodata oamenii care uita sa traiasca prezentul pt ca se gandesc la viitor. La ce iti foloseste sa ai o gramada de bani daca nu ai timp sa ii cheltuiesti? La ce iti foloseste sa ai 5 masini si o casa imensa daca tu dormi la birou? Cu ce te ajuta sa te lauzi cu copilul tau ca e la cine stie ce universitate cu bursa daca tu nu l'ai vazut crescand? La ce? Ca o sa ajungi la 60-70 de ani cu nu stiu cate miliarde in cont cu o gramada de masini si case si o sa fii singur cuc pt ca si copilul ala va fi la fel de ocupat cum erai si tu. Si asa o sa ajungem o lume de oameni bogati si tristi. Sau mai rau: si saraci si tristi.